Λίγα λόγια για μας

Η Road Cases δραστηριοποιείται στην σχεδίαση και κατασκευή ειδικών θηκών μεταφοράς αεροπορικού τύπου (flight cases) για μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων ηλεκτρονικού εξοπλισμού ευαίσθητου στις συνεχείς μεταφορές που απαιτεί το audiovisual rental και όχι μόνο.

Με βασικό δεδομένο την απόλυτη προστασία του εξοπλισμού σκοπός μας είναι η υλοποίηση μοναδικών κατασκευών κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη ώστε κατά την μεταφορά αλλά και την χρήση να επιτυγχάνεται απόλυτη εργονομία και λειτουργικότητα.

Με την χρήση νέων τεχνολογιών στα στάδια παραγωγής και διατηρώντας λεπτομερή αρχεία κατασκευών – πελατών μπορούμε να υλοποιήσουμε μαζικές παραγωγές αλλά και επαναληπτικές παραγγελίες πανομοιότυπων θηκών flightcases χωρίς περιττές μετρήσεις και διαφορές στις διαστάσεις ή στις προδιαγραφές κατασκευής.

Οι απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές μας, ο υψηλός δείκτης απόδοσης / κόστους και ο σύντομος χρόνος παράδοσης μας καθιστούν σύμφωνα με την γνώμη των πελατών μας όχι απλά έναν ακόμη προμηθευτή αλλά τον αξιόπιστο συνεργάτη κάθε εταιρίας audiovisual.