Μετά τον σχεδιασμό, την αναλυτική κοστολόγηση και την σχηματική απεικόνιση της κατασκευής με την χρήση ειδικού λογισμικού, οι επιμετρήσεις φορτώνονται στη μηχανή κοπής για την πρώτη φάση της διαδικασίας. Ακολουθεί η κοπή των εξωτερικών επιφανειών και των υπόλοιπων ξύλων για χωρίσματα ή άλλες εσωτερικές κατασκευές με router cnc ελεγχόμενο από υπολογιστή. Στο στάδιο αυτό γίνεται και η χάραξη των λογοτύπων της εταιρίας σας για σηματοδότηση ή και της μάρκας – τύπου του εξοπλισμού που περιέχεται. Αφού το αρχικό κουτί κολληθεί και στεγνώσει, ακολουθεί η κοπή και τοποθέτηση των προφίλ ενίσχυσης των ακμών και ανοιγμάτων. Ταυτόχρονα ξεκινά η τοποθέτηση των μεταλλικών εξαρτημάτων ενίσχυσης των γωνιών, κλειδαριών, χειρολαβών, ταμπελών αναγραφής στοιχείων και γενικά άλλων ειδικών εξαρτημάτων κατά περίπτωση. Τελικό στάδιο η διαμόρφωση του εσωτερικού μέρους της θήκης με κοπή και εφαρμογή των αφρωδών προστασίας και τελικό φινίρισμα εσωτερικών επιφανειών με ειδική βαφή.

 

Χαρακτηριστικά

  • Κλασική κατασκευή flight case βαρέως τύπου, από κόντρα πλακέ 7mm ή 9mm,με γωνιακά προφίλ για θήκες όπου η στιβαρότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό.
  • Κόντρα πλακέ αποκλειστικά από συμίδα το οποίο εισάγεται έτοιμο με εξωτερική ή και εσωτερική επένδυση :
    PVC στην μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων της αγοράς
    Phenolic film plain σε καφέ ή μαύρο χρώμα
    -Φορμάικα του οίκου ΑΒΕΤ
  • Κλασική κατασκευή με χρήση πλαστικού υλικού επιφανείας τύπου CON PEARL στα βασικά χρώματα και σε επιλογή πάχους 7mm ή 9mm για μείωση του βάρους της θήκης έως 40 %.
  • Θήκες από προφίλ τύπου EasyCase, για μικρού και μεσαίου μεγέθους κατασκευές ή βαλίτσες όπου το μικρό βάρος και η αισθητική έχουν το πρώτο λόγο.